JORNADA TÈCNICA SOBRE LA NOVA NORMATIVA D’AIGUA POTABLE

En el marc del Dia Mundial de l’Aigua que se celebra el 22 de març, Ematsa organitza diverses activitats al voltant de l’aigua i la gestió sostenible d’aquest recurs fràgil i escàs. El president de la companyia, Jordi Fortuny, explica que forma part del compromís de l’entitat impulsar activitats per sensibilitzar i conscienciar sobre el correcte ús de l’aigua i donar a conèixer aspectes que tenen a veure amb la prestació i gestió del servei.

Jornada nova normativa aigua potable 

El dijous 24 al matí, la companyia d’aigües organitza una jornada tècnica per analitzar els principals aspectes de la nova normativa d’aigua potable que està previst entri en vigor a inicis del 2023. Es tracta d’una llei que introduirà canvis en el control de l’aigua, amb nous paràmetres d’anàlisi; així com, més requeriments en la informació cap a la ciutadania per contribuir a generar confiança en la qualitat de l’aigua de l’aixeta. La jornada comptarà amb la participació de representants del Departament de Salut de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i Agbar. La sessió està dirigida a perfils tècnics de l’àmbit municipal i es realitzarà en format híbrid, presencial amb INSCRIPCIÓ PRÈVIA o online a través del canal de Youtube d’Ematsa.

Altres activitats Dia Mundial Aigua

El dimecres 23 a les 6 de la tarda, a la seu de la companyia a la Muntanyeta es durà a terme la presentació de la recuperació d’una font històrica de la ciutat. Finalment, per segon any consecutiu, s’ha organitzat una jornada de donació de sang en col·laboració amb el Banc de Sang dirigida al personal de la companyia i oberta també a la ciutadania. Es durà a terme el dilluns 21 durant el matí a la Sala Fòrum de la seu d’Ematsa. 

Més informació al web d’Ematsa