Qui som

Benvinguts:

El laboratori d’EMATSA pertany a l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, S.A. (EMATSA), la societat creada l’any 1983 per gestionar el cicle de l’aigua de Tarragona i rodalia.

Des de fa més de 30 anys, Ematsa té cura del control de la qualitat de l’aigua distribuïda per la xarxa pública. Actualment fa el seguiment de més de 150 municipis, que abasteixen una població propera als 450.000 habitants.

Actualment l’activitat d’Ematsa inclou una àmplia gamma de serveis en el control analític d’aigua, altres controls vinculats al medi ambient, treballs de camp, enginyeria i assessorament tècnic; i participació en projectes d’R+D+i.

Des de fa més de 20 anys, l’aposta per la qualitat i l’acreditació, ha fet mereixedora Ematsa de la confiança de tot tipus de clients (administració pública, indústries, sector turístic, hospitals, centres d’investigació, universitats, etc.). En tots els casos s’ha posat en valor la fiabilitat i el rigor en els resultats, l’ampli ventall de mètodes acreditats, el servei tècnic prestat així com la competència tècnica del personal.

Laboratori d’EMATSA: Fiabilitat, Confidencialitat i Qualitat