05 abr.2011

LA CAMPANYA EDUCATIVA ‘GOTAGOTHAM’ S’ENCETA AQUEST CURS A QUATRE CENTRES DE TARRAGONA I DOS DE PALLARESOS

campanya_gotagotham1L’objectiu d’aquest projecte és donar a conèixer als escolars de segon fins a quart de Primària els cicles natural i urbà de l’aigua .

La campanya educativa Gotagotham per donar a conèixer als escolars els cicles natural i urbà de l’aigua s’enceta aquest curs a quatre centres de Tarragona i dos de Els Pallaresos. En concret, ahir dilluns tècnics d’Ematsa van anar al CEIP Sant Sebastià per explicar als escolars els cicles natural i urbà de l’aigua. Avui ha estat el torn dels alumnes del col•legi Sant Domènec de Guzman de Tarragona. Els propers col•legis destinataris de la campanya educativa són el CEIP Ponent -demà-, el CEIP Pallaresos -el 8 d’abril-, el CEIP Tarragona -el 24 de maig- i la Fundació Topromi, el 27 de maig. L’Institut Municipal d’Educació i l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) promouen aquesta campanya que empra una metodologia basada en la participació i la interactivitat dels alumnes. El programa està concebut com a element de suport als professors d’Educació Primària en l’assignatura de Coneixement del medi, especialment pel que fa al recurs de l’aigua.

El programa Gotagotham consisteix en una jornada de 90 minuts de durada, lúdica, educativa i gratuïta per a les escoles, on els alumnes viatjaran a un món imaginari anomenat Gotagotham, visualitzant un DVD i participant en uns tallers i jocs en què estudiaran els cicles natural i urbà de l’aigua, i també aprendran a valorar-la. Aquesta campanya es va presentar el curs passat i no té cap cost pels centres educatius. Tots els que vulguin portar la campanya Gotagotham a la seva escola ho poden fer adreçant-se a info.ematsa@agbar.net