08 abr.2010

L’INSTITUT MUNICIPAL D’EDUCACIÓ I EMATSA POSEN EN MARXA UN PROGRAMA A LES ESCOLES PER PROMOURE EL CONSUM RESPONSABLE DE L’AIGUA

gotagothamL’Institut Municipal d’Educació i l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (EMATSA) engeguen el proper curs escolar un programa educatiu per donar a conèixer als escolars els cicles natural i urbà de l’aigua, així com promoure el seu ús responsable. La campanya s’anomena Gotagotham i la metodologia que es fa servir està basada en la participació i la interactivitat dels alumnes. El programa està concebut com a element de suport als professors d’Educació Primària en l’assignatura de Coneixement del medi, especialment pel que fa al recurs de l’aigua.

El programa està adreçat a alumnes de segon, tercer i quart d’educació primària. Els objectius pedagògics d’aquest programa són: Valorar la feina de la nostra companyia:

  • La gestió integral de l’aigua
  • Fer veure als escolars la importància de l’aigua
  • Conèixer en profunditat el cicle natural i urbà de l’aigua
  • Aprendre a diferenciar els processos de potabilització i depuració
  • Educació medi ambiental els escolars

El programa Gotagotham consisteix en una jornada de 90 minuts de durada, lúdica, educativa i gratuïta per a les escoles, on els alumnes viatjaran a un món imaginari anomenat Gotagotham, visualitzant un DVD i participant en uns tallers i jocs en què estudiaran els cicles natural i urbà de l’aigua, i també aprendran a valorar-la.

Aquesta campanya s’iniciarà el curs vinent i podran participar-hi sense cap cost tots els centres educatius que ho demanin adreçant-se a Ematsa (info.ematsa@agbar.net)